EnglishБългарски
 
   За компанията
   Продукти
   Партньори
   Контакти
   
. . : : Продукти : : . .
Високоговорители
   Високоговорители
  Широколентови
  Нискочестотни
  Средночестотни
  Високочестотни
   Акустични системи
   Електродинамични слушалки
   Микрофони и принадлежности
   Мегафони
   Абонатни високоговорители
       Високоговорители АД произвежда 42 типа високоговорители с размери от 50 до 400 мм и мощност от 0,15 до 150W - ниско, средно и високочестотни, а също и широколентови от обикновен и Hi-Fi клас. Те съответстват на европейските стандарти. Някои от високоговорителите са овални, други кръгли.
       Озвучителни тела - повече от 15 типа Hi-Fi и по-нисък клас с мощност от 20-200 W, дву и трилентови системи с различен дизайн и възможност за адаптиране към всеки интериор и музикална система.
       Високоговорители АД произвежда също и акустични системи - предназначени за използване в затворени помещения / кина, училища, театри, клубове, зали и т.н./, а също и за отворени пространства като стадиони, гари, летища, паркове и др.
       Микрофони - предназначени за употреба в автобуси, контролни пултове, отворени и затворени пространства, а също и за специални нужди- оркестри, в специфична среда и др.
       Електродинамични слушалки - Hi-Fi и обикновен клас за езикови кабинети, транспортно оборудване.
       Покрай тези стоки предприятието произвежда широк кръг продукти свързани с акустиката, радиоелектронно и комуникационно оборудване.